Reglement

Omdat we graag alles goed willen laten verlopen op onze camping, willen we u op een aantal dingen wijzen:

1. Inchecken en uitchecken
Vertrek voor 11:30 uur en aankomst na 13:00 uur, andere tijden uitsluitend na overleg.
Meldt u bij aankomst bij het woonhuis en plaats daarna uw kampeermiddel in overleg met ons. Bij afwezigheid graag bellen op 06-83520672 of 053-5696862.
Afrekenen de dag voor vertrek tenzij anders afgesproken.
2. Parkeren
De auto mag alleen op het kampeerterrein bij aankomst en vertrek om caravan, vouwwagen of tent te brengen of te halen. De parkeerplaats wordt u aangewezen.
3. Bezoekers
Bezoekers zijn welkom. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoekers inclusief het bezoekerstarief. Het bezoekerstarief is per bezoeker per dag ongeacht de duur van het bezoek. Indien een bezoeker ook blijft overnachten dient u dit te melden.
4. Het kampeerterrein
Respecteer de natuur en hou de omgeving schoon.
Het plaatsen van een partytent is niet toegestaan en een bijzettent uitsluitend in overleg.
5. Belangrijke telefoonnummers
Een lijstje met belangrijke telefoonnummers vind u in onze informatiemap.
6. Het privéterrein
We willen u vragen om alleen in noodgevallen ons privéterrein te betreden.
De eigenaar/beheerder is altijd bereikbaar op 06-83520672 of 053-5696862.
7. Huisdieren
1 Huisdier per kampeerplek toegestaan. Deze dient altijd aangelijnd te zijn en overige kampeerders mogen absoluut geen last ondervinden. Meerdere huisdieren uitsluitend na overleg. Uitlaten en eventueel loslaten alleen buiten het terrein en uitwerpselen zelf opruimen.
8. (nacht)Rust
U staat in een rustige omgeving. Geluid (bijv. stemmen, airco, radio en tv) kunnen in deze rustige omgeving luid klinken. Zorg dat uw omgeving er geen last van ondervindt. Denk ook aan open ramen en deuren.
9. Open vuur en barbecueën.
Open vuur is niet toegestaan. Barbecueën is alleen toegestaan op uw eigen kampeerplek, houd u hierbij rekening met uw medekampeerders.
10. Afval
Huishoudelijk afval uitsluitend in goed afgesloten zakken in onze afvalcontainer. Een glasbak en container voor plasticafval vind u bij de sportvelden richting het dorp.
11. Chemisch toilet en afvalwater
Links naast de ingang van het sanitairgebouw vind u een stortplaats, gelieve deze schoon achter te laten.
12. Eigenaar/beheerder
Deze aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, vermissing of beschadiging van eigendommen van kampeerders of bezoekers alsmede voor ongevallen die kampeerders, huisdieren of bezoekers overkomen.