Het kampeerterrein

Tot december 2011 genoten de koeien hier van de rust, ruimte en het zicht op de Buurserbeek. Nu kunt u hier van komen genieten!

Het oorspronkelijke karakter van het terrein hebben we geprobeerd zoveel mogelijk te herstellen en te behouden. We hechten er grote waarde aan om de inrichting van ons kampeerterrein zo natuurlijk mogelijk in te passen. Om de weidse blik langs de Buurserbeek te behouden hebben we bewust geen afgebakende kampeerplekken.

De kampeerplekken zijn minimaal 10 meter breed en u heeft geen kampeerders voor of achter u staan. Iedere kampeerplek is voorzien van een, met boerenklinkers, verhard terras bestemd als ondergrond voor uw luifel of voortent. Ook als u een kleinere voortent of luifel heeft kunt u, omdat we een extra brede voeg hebben gehanteerd, de haringen kwijt.

Verder bestaat ons terrein uit mooi stevig groen gras zodat het geheel heel natuurlijk oogt. Langs de beek en daarmee voor uw kampeerplek hebben we een bloemenweide ingezaaid die ieder jaar anders is en op veel belangstelling van onze gasten kan rekenen.